Inredningskoncept för nya Quality Hotel Match.

Nyheter (2019-02-04)

Under 2021 invigs Quality Hotel Match i Jönköping. Hotellet som får 229 hotell­rum, konferens­ytor, gym, relax, bar och restauranger öppnar med bästa läge vid Vätterns södra strand och blir ett nytt landmärke för Jönköping.

Som namnet antyder är hotellet en del av det ikoniska tändsticks­området. Från hotellets lobby kommer gästerna direkt ner till den gamla produktions­lokalen för tändsticks­tillverkning från 1876, en lokal som nu blir en karaktärs­full restaurang med bar. Mod arkitekter ansvarar för inrednings­koncept och projekterar hotellets samtliga ytor med utgångs­punkt i områdets unika karaktär. Quality Hotel Match ingår i Nordic Choice Hotels.

Jönköpings Tändsticksfabrik. Litografi ur Sveriges industriella etablissementer 1872.

Byggnaden är ritad av Enter arkitektur och uppförs av Skanska. Fastighetsägare är Balder.

Mer nyheter:

Mod inreder Helsingborgs nya mötesplats.

Nyheter (2019-01-25)

2020 invigs det nya hotellet och kongresscentret Clarion Sea U i Helsingborg. Med två restauranger, lobby bar, lobby lounge, 250 rum, takbar, gym, pool på taket och upp till 1200 besökare i kongresshallen blir Clarion Sea U den självklara mötesplatsen vid kajen mitt i centrum.

Mod arkitekter står för designkoncept och projekterar inredningen för hela hotellet utifrån en palett av äkta, naturliga material i varma nyanser. Clarion Sea U är en del av Nordic Choice Hotels.

Följ oss på Instagram.

Nyheter (2019-01-20)

Du har väl inte missat Mod arkitekter på Instagram? Där postar vi nyheter, projekt och inspiration. Följ oss på @modarkitekter.

Nytt uppdrag för Hotel At Six.

Nyheter (2019-01-10)

När pris­belönta Hotel At Six, beläget vid Brunkebergs­torg i Stockholm, ska skapa sin nya spa-avdelning väljer man att åter­igen sam­arbeta med Marie Ebersdotter, inrednings­arkitekt och partner på Mod arkitekter.

Inför invigningen 2017 ritade och projekterade Marie Ebersdotter hotellets gym, ett projekt du kan läsa mer om här. Hotel At Six är en del av Nordic Choice Hotels.