Sigtunahöjden Spa

Nyheter (2023-09-01)

Mod arkitekter står för designkoncept och projektering när Sigtunahöjden renoverar sitt spa. Konceptet tar sitt ursprung från den svenska skogen med en inredning som innehåller naturliga material och jordiga toner. 

Del av koncept

Mer nyheter:

Uni3 By Geely, Byggnad Earth

Nyheter (2023-08-22)

Mod arbetar med inredningskoncept och projektering för entréplanet i den senaste byggnaden på campus Uni3, Geelys innovationscenter på Lindholmen i Göteborg. Arkitekturen på campuset är inspirerad av de fem kinesiska elementen, varav denna byggnad utgår från elementet jord (Earth).

Med elementet som utgångspunkt har vi strävat efter så tidlös design som möjligt, med hållbara material och spännande produktionstekniker och material.  Att involvera alla sinnen har varit viktigare än någonsin i detta projekt.

Byggnaden kommer att stå klar sommaren 2024.

En plats som talar till alla sinnen. I en värld med många intryck blir detta ett utrymme att ta ett djupt andetag i. En smakupplevelse i restaurangen, en ljuddusch, taktila material och interaktivt snickeri som får dig att vilja ta och känna. Växtlighet, iögonfallande möbler att vila ögat på och doftväggar som ger en förnimmelse av naturen.